Instructie

Werksessie vernieuwd Waterkwaliteitsportaal

Datum
Tijd
-
Online locatie
MS Teams

Het Waterkwaliteitsportaal wordt vernieuwd. We werken aan een toekomstbestendige en up-to-date versie waarmee waterbeheerders, derden én het Informatiehuis Water weer optimaal ondersteund worden bij het creëren en beheren van een eenduidig landelijk beeld van de waterkwaliteit. De gebruikersfunctionaliteit van het vernieuwde Waterkwaliteitsportaal wordt dit jaar afgerond. We verwachten dat de Kaartviewer en de interactieve KRW-factsheets vanaf september beschikbaar zijn.

We naderen daarmee ook het moment waarop de huidige versie 2.9 van het Waterkwaliteitsportaal uitgezet wordt.

Deze online werksessie wordt gehouden n.a.v. de resultaten van de enquête 'Log jij nog wel eens in op het (oude) WKP?' van april 2024. Hieruit bleek dat gebruikers hun inlog account nog gebruiken om informatie op te halen, terwijl die ook op het publieke gedeelte al te vinden is. Kortom voor heel veel informatie heb je de inlog niet meer nodig! Ook bleek veel behoefte aan informatie over maatregelen en oordelen. En juist hierbij kun je de meeste recente informatie NIET meer – via login - uit WKP29 halen.

Kortom, het is tijd voor een bijeenkomst waarin we de veranderingen in het Waterkwaliteitsportaal toelichten!

Voor wie?

De werksessie is bedoeld voor iedereen met een account op het Waterkwaliteitsportaal.

Programma

In deze online werksessie delen we handige tips en adviezen en laten we zien waar je actuele informatie kunt vinden, zoals oordelen en maatregelen.

Deelnemen?

Wil je deelnemen aan de online werksessie voor WKP-accounthouders? Meld je aan via servicedesk@ihw.nl.