Onze ambitie?

Wij willen binnen de watersector de onbetwiste en centrale facilitator van waterinformatie zijn!

Foto van dijkvak 17 op Afsluitdijk, op de pagina Informatieproducten

Werken bij het Informatiehuis Water betekent werken in een team van gedreven professionals. Informatiespecialisten, procesmanagers en analisten werken hard en enthousiast om waterinformatie op een efficiënte en uniforme manier toegankelijk te maken en uit te wisselen in nauwe samenwerking met waterbeheerders (waterschappen, provincies en Rijkswaterstaat).

Werken bij het Informatiehuis Water betekent ook werken in een gezellige sfeer. Een sfeer waarin ruimte is voor plezier en aandacht voor elkaar. En waarin we elkaar scherp houden op onze kernwaarden: deskundig, klantgericht en betrouwbaar. Ofwel, we hebben oog voor hoe mensen en organisaties werken en voor veranderingen in onze omgeving. We houden onze meerwaarde scherp in de gaten en passen onze dienstverlening en rol waar nodig tijdig aan. En met persoonlijk contact proberen we te ervaren wat bij de gebruiker leeft en van daaruit passende oplossingen te bedenken.

Een drietal kernwaarden vormen de leidraad in ons gedrag in ons dagelijks werk:

Deskundig

We weten alles van het efficiënt uitwisselen en het toegankelijk maken van informatie. De mensen in ons multidisciplinaire team zijn echte professionals die beschikken over relevante kennis en ervaring en die goed zijn in wat ze doen.

Klantgericht

We hebben oog voor hoe mensen en organisaties werken en voor veranderingen in onze omgeving. We houden onze meerwaarde scherp in de gaten en passen onze dienstverlening en rol waar nodig tijdig aan. Met persoonlijk contact proberen we te ervaren wat bij de gebruiker leeft en van daaruit passende oplossingen te bedenken.

Betrouwbaar

We doen wat we beloven. Waterbeheerders kunnen erop rekenen dat wij hen ontzorgen bij het inwinnen, de veilige opslag en het zorgvuldige en tijdige gebruik van waterinformatie. Dat doen we met betrouwbare producten, systemen en dienstverlening.

Wil jij je bij ons aansluiten? Of wil je meer informatie?

Neem contact met ons op via vacatures@ihw.nl. We gaan graag met je in gesprek.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.

Vacatures

Geregeld zoeken wij mensen die ons programmateam kunnen versterken. Openstaande vacatures vind je hieronder. Ze worden ook gepubliceerd bij onze partners (waterschappen, provincies en Rijkswaterstaat).

Wil je reageren op een vacature of een open sollicitatie insturen? Mail dan naar vacatures@ihw.nl.

  • Vacature Specialistisch adviseur Aquo-standaard

    Heb jij een chemisch analytische achtergrond en/of ervaring met het uitvoeren en vastleggen van rapportages van meetresultaten bij een waterschap of Rijkswaterstaat? Wil je graag je horizon verbreden en tegelijkertijd in de chemie blijven werken? Snap jij het belang van standaardiseren en modelleren? Dan voel jij je als Specialistisch adviseur Aquo-standaard bij het Informatiehuis Water als een vis in het water!