De inhoud is geladen.

Werken bij het Informatiehuis Water

Werken bij het Informatiehuis Water

In een team van gedreven professionals in een gezellige sfeer!

Deskundig

We weten alles van het efficiënt uitwisselen en het toegankelijk maken van informatie. De mensen in ons multidisciplinaire team zijn echte professionals die beschikken over relevante kennis en ervaring en die goed zijn in wat ze doen.

Klantgericht

We hebben oog voor hoe mensen en organisaties werken. We anticiperen en reageren tijdig op veranderingen in onze omgeving. Met persoonlijk contact proberen we te ervaren wat bij de gebruiker leeft en van daaruit passende oplossingen te bedenken.

Betrouwbaar

We doen wat we beloven. Waterbeheerders kunnen op ons rekenen. Wij ontzorgen hen bij het inwinnen, de veilige opslag en het zorgvuldige en tijdige gebruik van waterinformatie. Met betrouwbare producten, systemen en dienstverlening.

Gedreven professionals

Werken bij het Informatiehuis Water betekent werken in een team van gedreven professionals. Analisten, informatiespecialisten en procesmanagers werken hard en enthousiast samen met waterbeheerders om waterinformatie op een efficiënte en uniforme manier toegankelijk te maken en uit te wisselen.

teambuilding in 2011

Gezellige sfeer

Wij werken in een sfeer waarin ruimte is voor plezier en aandacht voor elkaar. En waarin we elkaar scherp houden op onze kernwaarden. We hebben oog voor hoe mensen en organisaties werken en voor veranderingen in onze omgeving.

Onze ambitie?

Wij willen binnen de watersector de onbetwiste en centrale facilitator van waterinformatie zijn!

Portretfoto Rachel de Jong

Heb je vragen?

Heb je interesse in het Informatiehuis Water, maar wil je nog wat meer informatie voordat je solliciteert? Of wil je gewoon even kletsen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze capaciteitsmanager Rachel de Jong.