Wilt u op de hoogte blijven over ontwikkelingen in de informatievoorziening binnen de watersector? En over de projecten van het Informatiehuis Water? Neem dan een gratis abonnement op onze periodieke Nieuwsbrief Informatiehuis Water. Bent u gebruiker van de Aquo-standaard? Dan is een abonnement op het Aquo Informatiebulletin erg handig.

De Nieuwsbrief Informatiehuis Water is bestemd voor iedereen die zich interesseert voor de uitwisseling van waterdata. Met deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van bijvoorbeeld nieuwe ontwikkelingen, de voortgang, resultaten en impact van projecten en persoonlijke verhalen van gebruikers. De nieuwsbrief verschijnt 8 tot 10 keer per jaar.

Met het Aquo Informatiebulletin (voorheen: Aquo-nieuwsbrief) richten wij ons specifiek op gebruikers van de Aquo-standaard en belichten wij de ontwikkelingen rondom dit product. Dit bulletin heeft met ingang van 2023 geen vaste verschijningsfrequentie meer. Het informatiebulletin wordt verspreid op het moment dat er berichten te delen zijn.

Hieronder vindt u een overzicht met door ons uitgebrachte nieuwsbrieven en informatiebulletins.