Netwerken

Netwerkdag Informatiehuis Water

Datum
Tijd
-
Locatie
Waterschap De Dommel, Boxtel

De jaarlijkse Netwerkdag is hét moment om elkaar te ontmoeten en met elkaar bij te praten over ontwikkelingen en activiteiten in de watersector. Dit jaar wordt de Netwerkdag extra feestelijk, want op 1 juli 2023 bestond het Informatiehuis Water 12,5 jaar! Een mooi moment om om met energie en enthousiasme te kijken naar de periode die voor ons ligt. Hoe gaan we die samen invullen? We verheugen ons erop om daar met jullie op de Netwerkdag vorm aan te geven.

Deze Netwerkdag krijgt een informeel, interactief en verrassend programma waarin ontmoeting en uitwisseling centraal staan en waar denken en doen snel aan elkaar gekoppeld zijn.

Wat gaan we doen op 11 oktober?

Het programma van de dag is als volgt:

 • 09.30 - 10.00 uur: inloop en ontvangst
 • 10.00 - 12.30 uur: opening en kennismaken: We kijken terug op 12,5 jaar Informatiehuis Water en vooruit naar de toekomst met een korte film, gesprekken, een kennisquiz en bestuurders aan het woord.
 • 12.30 - 13.15 uur: lunch
 • 13.15 - 15.30 uur: We gaan interactief, praktisch en op een creatieve manier aan de slag met een aantal vragen: Hoe ziet onze gezamenlijke koers eruit? Waar verwachten we woelige baren? En hoe ziet de samenwerking tussen het Informatiehuis Water en de waterbeheerders er dan uit? 
 • 15.30 - 16.00 uur: plenaire afsluiting
 • 16.00 - 17.00 uur: netwerkborrel

Je hoeft je vooraf niet aan te melden voor specifieke onderdelen van het programma. We gaan doorlopend met elkaar aan de slag waarbij iedereen zoveel mogelijk mensen ontmoet!

Deelnemen aan de Netwerkdag

We kunnen ca. 100 gasten ontvangen. Er zijn nog een paar plekjes vrij!

Wil je graag deelnemen? Je kunt je aanmelden via:

Aanmelden Netwerkdag Informatiehuis Water

Boris Everwijn

Vervoer

Op 11 oktober verwachten we ruim 100 gasten. Het openbaar vervoer in Boxtel is er qua capaciteit niet op berekend om zo’n grote groep bijna gelijktijdig van het station naar het kantoor van waterschap De Dommel te brengen en vice versa. 

Gebruik van de auto is hierdoor niet te voorkomen. We raden graag aan zoveel mogelijk met elkaar te carpoolen. Niet alleen fijn voor het milieu; het geeft ook gelegenheid om elkaar te spreken en te netwerken to the max

Bij het carpoolen bieden wij graag een helpende hand: 

 • Rijd je met de auto heen en terug en kun je iemand meenemen? Geef ons dan je vertrek- en aankomstplaats door + het aantal personen dat met jou kan meerijden + je contactgegevens. 

 • Wil je graag met iemand meerijden maar heb je zelf geen auto beschikbaar? Geef ons dan de door jou gewenste vertrek- en aankomstplaats door + je contactgegevens. 

 • Je kunt dit opgeven in het carpoolformulier

 • Wij brengen alle personen met dezelfde vertrek- en/of aankomstplaats met elkaar in contact. Jullie kunnen dan zelf onderling afspraken maken over een opstapplek en -tijd, bijvoorbeeld door een WhatsApp- of Signal-groep aan te maken. 

 • Door het carpoolformulier in te vullen, ga je ermee akkoord dat wij jouw contactgegevens delen met deelnemers die dezelfde vertrek- of aankomstplaats hebben opgegeven als jij. 

Auto's parkeren en opladen

 • Parkeer op de daarvoor aangewezen plekken op het terrein van waterschap De Dommel en niet in de wijk.
 • Er is gelegenheid om elektrische auto’s op te laden. Doe dat alleen als het echt nodig is. Je kunt je hiervoor ter plekke aanmelden bij de ontvangst in de hal van waterschap De Dommel.
Dolf Daal en Stephany de Maaijer

Eten en drinken 

Wij zorgen natuurlijk voor iets lekkers bij de koffie, een lunch en een borrel! Voor de cateraar is het prettig vooraf te weten of er allergieën zijn waar rekening mee moet worden gehouden. Is dat zo? Laat dat dan uiterlijk 6 oktober per reply-mail weten. 

Ben je verhinderd op 11 oktober? 

Laat ons dat dan zo snel mogelijk weten. Wij rekenen op ca. 100 gasten. Als het aantal deelnemers hier substantieel van afwijkt, heeft dat gevolgen voor het programma. Daarom horen wij het graag tijdig als je onverhoopt toch niet kunt komen. 

Tot ziens op de Netwerkdag in Boxtel!

Nienke Oosting