Op 28 maart zijn wij op de Waterinfodag 2024 in Den Bosch. We nodigen je van harte uit om bij onze stand langs te komen en met ons bij te praten over de ontwikkelingen in de watersector en bij het Informatiehuis Water. 

Waterinfodag

De jaarlijkse Waterinfodag is een congres, beurs en ontmoetingsdag voor medewerkers van waterschappen, Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten, drinkwaterbedrijven, bedrijven en voor studenten. Het Informatiehuis Water is een van de sponsoren omdat we veel waarde hechten aan netwerken en het delen van kennis!

We ontmoeten je graag op onze stand nr. 11 

Ben je op zoek naar bepaalde waterinformatie? Wil je meer weten over de ontwikkeling van de Aquo-standaard of lid worden van de Aquo Linked Data Community? Ben je benieuwd naar het vernieuwde Waterkwaliteitsportaal en Waterveiligheidsportaal? Wil je weten wat we gaan doen met het Droogteportaal? Of heb je een goed idee dat je met ons wilt delen en waarmee wij de watersector nog beter van dienst zouden kunnen zijn? We horen het graag.

Kom langs voor een kop koffie of thee met wat lekkers erbij!

We verzorgen ook een aantal presentaties

We hopen van harte je te ontmoeten en met je bij te praten over de ontwikkelingen in de watersector en bij het Informatiehuis Water!

Waterinfodag.nl | Programma(externe link)