In een ongecompliceerd team van onder meer informatiespecialisten, procesmanagers en analisten werken we er hard aan om alle relevante waterinformatie beschikbaar, betrouwbaar en bruikbaar te hebben voor de sector. Ons werk gaat over de samenwerking tussen waterbeheerders. Spreekt jou dit aan? Bekijk dan het overzicht met openstaande vacatures!

Vacatures

Geregeld zoeken wij nieuwe medewerkers ter versterking van ons team. De vacatures staan dan hieronder op deze pagina en intern bij onze samenwerkingspartners. Houd daarom deze pagina in de gaten of stuur gerust een open sollicitatie aan vacatures@ihw.nl.

Acquisitie stellen wij uitdrukkelijk niet op prijs.

Openstaande vacatures

  • Vacature Omgevingsmanager Aquo-standaard en Digitale Delta

    Ben jij de Omgevingsmanager of Informatie Architect die zijn of haar ervaring wil inzetten voor de waterinformatie in Nederland? Reageer dan op deze vacature bij het Informatiehuis Water!

  • Vacature Specialistisch adviseur Aquo-standaard

    Heb jij een Chemisch analytische achtergrond en-/of ervaring met het uitvoeren en vastleggen van rapporteringen van meetresultaten bij een waterschap of Rijkswaterstaat? Reageer dan op deze vacature bij het Informatiehuis Water!

  • Vacature Communicatieadviseur

    Ben jij de creatieve Communicatieadviseur die onze visie weet door te vertalen naar begrijpelijke communicatie? Reageer dan op deze vacature bij het Informatiehuis Water!