Met ruim 200 deelnemers - de viering van 10 jaar IHW, boeiende presentaties en workshops, levendige (chat)discussies, inspiratiemomenten, een bestuurlijke sessie en veel aanknopingspunten om verder over in gesprek te gaan - was het een heel geslaagd evenement!  Aanvankelijk zouden we te gast zijn bij de provincie Utrecht. Echter door de coronacrisis is het een volledig online evenement geworden. Soms haperde techniek een beetje, maar het enthousiasme en de betrokkenheid van de deelnemers en de workshopleiders maakten de sessies tot een succes. Allen hartelijk dank daarvoor! 

Afbeelding 10 jaar IHW

Verspreid over vier dagen waren er twaalf inhoudelijke sessies en meerdere netwerksessies. We begonnen met een prachtige start, die werd geopend door gedeputeerde Bruins Slot van de provincie Utrecht en waarin we met samen de directeuren het 10-jarig jubileum van het IHW hebben gevierd. Op 21 januari sloten we de IHWeek feestelijk af. Het bestuur van het IHW ondertekende de nieuwe Samenwerkingsovereenkomst. Op weg naar een nog krachtigere samenwerking!

Meer weten over de IHWeek? Hieronder vindt u de links naar het programma, de presentaties, videoboodschappen uit het IHW-netwerk en het IHWeekplein met de resultaten.