Op woensdag 20 november 2019 is het zo ver: dan organiseren we weer de jaarlijkse IHW-netwerkdag. Dit jaar zijn we te gast bij Waternet in Amsterdam. De titel van de dag is 'Verander data in parels'.

Meten is weten. In Nederland verrichten we vele metingen per jaar, zeker als het gaat om water. Maar beseffen we wel voldoende hoe waardevol al deze informatie is?

Of het nu gaat om waterkwaliteit, -veiligheid of -kwantiteit, het vinden en bewerken van parels uit data is niet eenvoudig. U heeft de data! Hoe analyseert, verwerkt, en combineert u dit, zodat het ook voldoende glimt voor de eindgebruiker? Allemaal vragen waarmee we ons bezig gaan houden op de IHW-netwerkdag. Als deelnemer gaat u op zoek naar wat er voor nodig is om dataparels op te duiken en aan elkaar te rijgen om er zo een prachtige ketting (keten) van te kunnen maken. Uiteraard doet u dat niet alleen.

Achter de schermen werken we verder aan het programma. Aan het eind van de zomer staat het complete programma online.

Ieder jaar weer is de IHW-netwerkdag de gelegenheid bij uitstek om elkaar op de hoogte te brengen van ontwikkelingen en activiteiten. We maken de lijnen weer korter en dat werkt het hele jaar door een stuk prettiger samen.

Deelnemen? 

Wilt u verzekerd zijn van deelname, meld u dan nu al aan!

Aanmelden