Wilt u aan de slag met Aquo?

U oriënteert zich dan vanzelfsprekend op www.aquo.nl. Daar staat alles wat u over Aquo wilt weten en hoe u het kunt toepassen. Bijvoorbeeld een stappenplan voor de inbedding in uw organisatie of de implementatie in uw informatiesysteem. 

In Aquo LOC en Aquo DS kunt u onbeperkt zoeken naar respectievelijk termen en objecten, en domeintabellen en domeinwaarden in Aquo. Via de Aquo DS webservice kunt u vanuit uw eigen software domeintabellen en –waarden raadplegen, synchroniseren en controleren in Aquo.

Toch kan het ook nodig of handig zijn om direct persoonlijk contact te zoeken. Het IHW heeft een servicedesk die u kan helpen met vragen over Aquo en waar u onderstaande adviesdiensten kunt aanvragen.

Adviesdiensten

  • Aquo-workshops, voor wie meer wil weten over het beheer, de ontwikkeling en de implementatie van Aquo.
  • Aquo-projectadvies, voor wie hulp nodig heeft bij het toepassen van Aquo in een project.
  • Aquo-implementatieadvies, voor wie hulp nodig heeft bij het toepassen van Aquo in de dagelijkse werkzaamheden.
  • Aquo-informatieanalyse, voor wie hulp nodig heeft bij het ontwikkelen van nieuwe Aquo-onderdelen of onderdelen van de standaard die sterk wijzigen.
  • Aquo-review, voor wie wil weten of een uitwisselingsbestand dat gebruikt wordt in een specifieke toepassing voldoet aan Aquo of wil weten of een datamodel voldoende voorbereid is zodat uitwisseling volgens Aquo in de toekomst mogelijk is.
  • De Aquo-specialisten staan voor u klaar om u te ondersteunen bij het gebruik van de Aquo-standaard.