Wilt u aan de slag met Aquo?

U oriënteert zich dan vanzelfsprekend op www.aquo.nl(externe link). Daar staat alles wat u over Aquo-standaard wilt weten en hoe u het kunt toepassen. Bijvoorbeeld een stappenplan voor de inbedding in uw organisatie of de implementatie in uw informatiesysteem. 

In Aquo-begrippen  en Aquo-domeintallen vindt u alle termen en domeinwaarden van de Aquo-standaard. 

Toch kan het ook nodig of handig zijn om direct persoonlijk contact te zoeken. Het Informatiehuis Water heeft een servicedesk die u kan helpen met vragen over de Aquo-standaard en waar u onderstaande adviesdiensten kunt aanvragen.

Adviesdiensten

  • Aquo-workshops, voor wie meer wil weten over het beheer, de ontwikkeling en de implementatie van de Aquo-standaard.
  • Aquo-projectadvies, voor wie hulp nodig heeft bij het toepassen van de Aquo-standaard in een project.
  • Aquo-implementatieadvies, voor wie hulp nodig heeft bij het toepassen van de Aquo-standaard in de dagelijkse werkzaamheden.
  • Aquo-informatieanalyse, voor wie hulp nodig heeft bij het ontwikkelen van nieuwe Aquo-onderdelen of onderdelen van de standaard die sterk wijzigen.
  • Aquo-review, voor wie wil weten of een uitwisselingsbestand dat gebruikt wordt in een specifieke toepassing voldoet aan de Aquo-standaard of wil weten of een datamodel voldoende voorbereid is, zodat uitwisseling volgens de Aquo-standaard in de toekomst mogelijk is.
  • De Aquo-specialisten staan voor u klaar om u te ondersteunen bij het gebruik van de Aquo-standaard.